FAMILIEVOLD I NORGE

Av Dagfinn Oterhals

 

 

Dette mediefokuset på at alle menn er voldelige er ”Diskriminering av alle guttebarn” som gruer seg til selv å bli menn og fedre. Media tenker ikke på at det er deres ”egne mødre” som har hatt hovedansvaret med deres oppdragelse i de fleste barnefamilier i Norge. Fedre og mannlige ex-samboere henges konsekvent ut i media, uten at journalistene sjekker de falske statistikkene. Jeg har gjort en liten undersøkelse på hvor mange personer i Norge som virkelig holder til på skjult adresse og dette er hva jeg fant ut.

 

Ca 450 personer har hemmelig adresse i Norge totalt, og ”mediefokuset” har vært at dette er kvinner og barn som holdes skjult pga voldelige menn.

 

Sannheten er en helt annen i følge Sentralregisteret for folkeregistrering, som er underlagt datatilsynet og justisdepartementet

 

Ca 250 personer(barn av begge kjønn) er plassert på hemmelig adresse av barnevernet etter trusler om "kidnapping fra biologiske foreldre og familie".

 

Ca 200 personer i spesielle situasjoner/stillinger har hemmelig adresse. Dette er folk som jobber i barnevernet, det er politifolk og vitner i narkosaker, samt narkospanere og noen få kvinner og barn som er reelt i fare.

 

 

Sannheten om såkalte voldsutsatte kvinner og barn som får midlertidig hemmelig adresse, voldsalarmer og spesiell oppfølging av politiet, er ca 100 personer i følge politiets egne uttalelser i VG. Dette er bare midlertidige løsninger.

 

I tillegg er det ca 500 voldsalarmer i omløp i Norge og de er spredt rundt om  på politikamrene. Hvor mange som er i bruk får jeg ikke vite.

 

Ca 100 personer (vesentlig kvinner og barn) har midlertidig hemmelig adresse etter trusler fra utenlandske ektemenn som vil hente sine barn og dra tilbake til hjemlandet (ofte barnets fødeland og med full rett til å hente dem tilbake). Det er også en del asylsøkere hvor kvinner og barn blir tatt hånd om av krisesenterene, mens fedrene blir sendt ut av landet for så å komme tilbake igjen. Les om ”Aanoshe-saken" på nettstedet krisesenter.org. Det hysteriet førte til at over 60 fedre plutselig fikk besøksforbud av politiet i Møre og Romsdal. Mottoet er at kvinner lyver ikke.

 

På grunn av den nye bidragsloven drar nå stadig flere kvinner med barna sine til krisesenterene ved samlivsbrudd. Når fedrene vil ha kontakt med barna sine blir de nektet dette og da er det flere vitner på at han er "voldelig og truende". Da får han besøksforbud og moren vinner retten om barna, fedrene får minimumssamvær og moren er sikret høyest mulig barnebidrag.

 

 

KONKLUSJON

 

Av det totale antallet på 450 personer med hemmelig adresse i Norge, er det 200 kvinner og barn av disse. De fleste kvinnene jobber i barnevernet og noen i politiet. Resten er barn som holdes skjult av barnevernet i fosterhjem og på institusjoner. I tillegg kan en regne med ca 100 kvinner og barn som har midlertidig hemmelig adresse pga trusler om vold og kidnapping av barna.

 

 

Det er i dag ca 10 norske kvinner som har midlertidig hemmelig adresse pga vold eller drapstrusler fra tidligere samboer/ektemann av norsk opprinnelse.

Politiet håndterer dette på en grei måte, med fengsel der vold og drapstrusler er reelt. Mange politifolk sier også at når samvær mellom fedre og barn opprettes blir også trusselen borte. De fleste tilfellene blir avverget når normalt samvær kommer i gang. De få tilfellene av reelle trusler fra norske menn blir håndtert av psykiatrien og fengslene.

 

Den nye mediefokuserte voldsstatistikken, er kun basert på krisesenterenes mørketall supplert med antall henvendelser til politiet, og ikke på fakta basert på annmeldelser og dommer.

 

Jeg begynner å mistenke ”krisesenterjournalistene” for å oppgi det antall personer i Norge som av ulike grunner har ”hemmelig telefonnummer”, da kan hende deres statistikker blir troverdige .

 

Dårlig integreringspolitikk fører til at utenlandske menn topper alle statistikker når det gjelder vold og drap. Dette har med andre kulturer å gjøre, og mange av disse mennene kommer fra krig og undertrykkingsregimer.

De får ikke den hjelpen de har krav på grunnet en meget dårlig integreringspolitikk der bare kvinner og barn blir tatt hånd om.

 

Dette er nok en gang en ny kjønnsdiskriminerende usannhet. Dette er bare ren løgnpropaganda i "Nazistisk stil”. Den er basert på deres egne mørketall - produsert av "føreren” i krisesenterbevegelsen og manipulert og videreformidlet av sympatisører i pressen.

 

Les mer om dette på nettstedet krisesenter.org og bruk også de forskjellige linkene som er lagt ut der . Se også krisesenter.com og kvinnefronten.no

Her ser dere hensikten med deres propaganda.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article.jhtml?articleID=622268

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article.jhtml?articleID=622267

 

Her er flere eksempler på slike uttalelser som fører til at menn blir diskriminert i Norge, som i følge FN er verdens beste land for kvinner og barn å vokse opp i.

 

"Nå kan mannen dømmes for voldtekt selv om han ikke har brukt vold eller trusler om vold. Det kan være nok at han for eksempel har truet med å sette ut rykter om kvinnen, eller truet med skilsmisse."
( VG 06.03.01: Hanne Harlem)


"Det er en myte at mange kvinner leverer falske anmeldelser om voldtekt"
(RB 05.08.02: Tove Smaadahl)


"100.000 norske kvinner blir mishandlet daglig"
(Aftenposten 21.10.01: Tove Smaadahl)


"9000 kvinner blir voldtatt årlig"
(Dagbladet 20.02.01: Tove Smaadahl)


"Bare en halv prosent av menn som begår seksuelle overgrep mot kvinner blir straffet"
(Dagbladet 20.02.0: Tove Smaadahl )


"Kvinner som kommer med voldtektsanklager, som er sagt i aktsom god tro, bør ikke straffes"
(Dagbladet 04.04.00: Hanne Harlem)


"Foreningen F2F produserte for en tid tilbake en brosjyre med oppfordring til fedre om å kidnappe sine egne barn. En kan lure på hvilke motiver disse har for å ramme krisesentrene?"
(Unni Kiil - leder - Moss Krisesenter)


"Likevel kommer man ikke utenom en beklemmende følelse av at det kan forekomme tilfeller av juks, misbruk og svindel i forbindelse med krisesentrene"
(anonym)


"Hevnmotiv ligger bak. Problemstillingen med falske anmeldelser er velkjent for politiet. En rekke saker om incest viser seg dessverre å være oppdiktede. Det har blant annet ført til at en rekke straffesaker er blitt etterforsket på nytt de siste årene"
(BT 18.07.02: Odd Malme, Politidirektoratet)


"Kvinnors anklagelser om våld eller sexuella övergrepp är i många fall falska och utgör ett taktiskt vapen i vårdnadstvisten"
(DN 10.04.03: Mats Sjösten, dommer)


"Jag har blivit kontaktad av kvinnor som har föreslagit taktiken att vi ska hitta på anklagelser mot mannen för att vinna vårdnadstvisten. Vi kan väl påstå att han har gjort sig skyldig till incest, det behöver ju inte vara sant - det funkar ändå!"
(DN 10.04.03: Kerstin Koorti, advokat)


"Det har blivit mycket svårare att få ensam vårdnad. Konflikten mellan föräldrarna måste vara tillspetsad utöver det vanliga, annars dömer domstolen till fortsatt gemensam vårdnad. Och detta har medfört att de föräldrar som strider om barnen är mer desperata. De använder tyngre och tyngre argument...."
(DN 10.04.03: Johanna Schiratzki, dosent)


"En ektemann som drapstruer mor, bør ikke ha foreldrerett eller samvær.."
(Dagbladet 02.05.03: Elisabeth Tørresby, advokat)